Tot el que oferim

Serveis

Realitzem les proves mèdiques necessàries per a obtenir i renovar tots els permisos de conduir i altres tipus de llicències.

Carnet de conduir

Realitzem les proves mèdiques necessàries per a l’expedició, renovació o recuperació del teu carnet de conduir de forma fàcil i ràpida.

Llicència d’armes

Per manipular armes de foc és necessari un certificat mèdic que acrediti unes condicions físiques i psicològiques adequades.

Certificat per oposicions

Estàs preparant les proves per formar part de les forces i cossos de seguretat? Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Bombers…

Llicència tinença animals perillosos

T’agradaria tenir un gos la raça del qual està considerada com a animal perillós? Obtén la llicència de caràcter obligatori i unipersonal abans d’adquirir l’animal.

Certificat guàrdia seguretat privada

Obtén i renova el títol de Seguretat Privada (Habilitació i TIP) per tal de garantir que pots realitzar la teva tasca com a vigilant de seguretat.

Certificat grues

Has de manipular grues del tipus torre o mòbil autopropulsada? Necessites un certificat mèdic que acrediti la teva capacitat.

Certificat embarcacions

No oblidis superar el reconeixement mèdic per obtenir la teva llicència nàutica. És necessari en la majoria de les embarcacions. I a navegar!

Certificat esportiu

Competir o estar federat en alguns esports requereix un certificat mèdic per garantir el bon estat de salut i detectar possibles malalties.