Política de privacitat

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades? El responsable de les dades i titular de la pàgina web www.diton.cat és CRISTINA BRUGUÉS I COMA SL amb NIF B55001820, domicili social al C/Nou, 56 (17600 Figueres), telèfon 872 50 59 00 i correu electrònic info@diton.cat. En endavant DITON.

2. Amb quina finalitat tractem les teves dades personals? A DITON tractem la informació que ens facilites amb la finalitat de gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licites o facilitar-te ofertes de productes o serveis del teu interès en cas que ens ho sol·licitis incloent les teves dades i correu electrònic a l’espai habilitat en el nostre formulari.

3. Quant temps conservarem les teves dades? Les dades personals que ens proporcionis es conservaran mentre es mantingui la relació professional o mercantil i no ens sol·licitis la seva supressió. En tot cas, es conservaran durant un termini de 5 anys a partir de l’últim contacte.

4. Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades? La base legal per al tractament de les teves dades és la de donar resposta a la teva petició d’informació, de compra dels productes sol·licitats o d’execució dels serveis contractats.

5. A quins destinataris es comunicaran les teves dades? Les teves dades s’incorporaran a la nostra base de dades de DITON i no seran cedides a tercers, excepte obligació legal o requeriment de les forces i cossos de seguretat de l’Estat, en cas de captar imatges per les càmeres de videovigilància.

6. Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades? Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a DITON estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades i, en aquest cas, únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. DITON deixarà de tractar-les, tret que sigui necessari per motius legítims, imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Per a més informació i per a exercitar els teus drets, dirigeix-te a l’apartat Exerceix els teus Drets d’aquesta mateixa web.

7. Legislació: La present política de privacitat es regeix en tots i cadascun dels seus extrems pel Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea i resta de normativa relacionada.

8. Actualització: Aquesta Política de Privacitat s’ha revisat per última vegada octubre de 2018.